Sincan Oto Ekspertiz | Ankara Sincan Oto Ekspertiz | Sincan Oto Ekspertiz Ankara

Sincan Oto Ekspertiz Merkezi
Sincan oto ekspertiz merkezimiz Ankara ilinin Sincan ilçesinde hizmet vermeye başladı. Sincan bölge halkının oto ekspertiz işlerini sıfır hata ile uygun fiyata kolay ödeme seçenekleri ile sunuyoruz.  2. El araç alım satım işlerinde satın alacağınız aracın sağlamlığı önemlidir. Nasıl bir araç satın alacağınızı iyi bilmelisiniz. Aksi taktirde satın alma işleminden sonra aracın sürekli arıza yapması size sıkıntı verir. Sorunlu, bozuk ve hasarlı bir aracı satın almamak için mutlaka satın alacağınız aracı oto ekspertiz servislerine götürmelisiniz. 

Sincan oto ekspertiz Ankara bölge halkına tarafsız ekspertiz hizmeti sunmaktadır. Ekspertiz servisimizin hiçbir galericiyle anlaşması yoktur. Yani elde ettiği sonuçlara hiçbir kişi ve kurum müdahale edemez. Tarafsızlık ilkesinden taviz vermeden hizmet veren oto ekspertiz servisimiz elde ettiği verileri olduğu gibi raporlarına yansıtır. Ekspertiz servisi olarak kimsenin zarar görmesini istemiyoruz. Bu yüzden elde ettiğimiz sonuçlar üzerinde hiçbir oynama yapmadan olduğu gibi raporlarımıza ekliyoruz.  Bu yüzden hem araç sahipleri hem de araç alıcıları bize güvenmektedir.  2. El araç sektörüne güven aşılayan ekspertiz servisimiz insanların birbirine güvenerek alışveriş yapmasını sağlıyor. 

Sincan oto ekspertiz servisimizde araçların ekspertiz işlerini ekspertiz alanında uzman ekibimiz yapar. Ölçümlerimiz ve testlerimiz bilgisayar destekli cihazlarla yapılır. Elde ettiğimiz sonuçlar ve veriler tahminlere değil bilimsel verilere göre belirlenir. Yani ölçüm sonucu elde edilir. Bu yüzden şimdiye kadar binlerce araca sıfır hata ile ekspertiz hizmeti sunduk. Bugün Ankara ilinin en bilindik ve güvenilir ekspertiz firması haline geldik. 

Sincan oto ekspertiz servisimiz aracın iç ve dış aksamlarını incelemeye alır. Araçta görünen ve görünmeyen kusurlar raporlarda yazılır. Aracın gerçek kilometresini ve aracın hasar kaydını ekspertiz servisimizde öğrenebilirsiniz. Ekspertiz hizmetini 45 dakika gibi kısa bir sürede sunan firmamızdan ekspertiz hizmeti almak için hemen bizimle iletişime geçip randevu alın. Satın almak istediğiniz aracı tüm boyutuyla incelemek için aracınızı mutlaka oto ekspertiz servisimize getirin. 
 

16.4.2020 00:16:47
1329 kez görüntülendi
Etiketler: , ,